Wednesday , November 30 2022

Bebeluș de două luni, găsit mort în casă, la Ploiești. Mama are 15 ani

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după decesul unui bebeluş de două luni. Pe numele tatălui a fost deschis un dosar și pentru act sexual cu un minor, în condiţiile în care mama copilului are 15 ani și mai are un copil în vârstă de 2 ani.

Conform datelor comunicate marţi, 23 noiembrie, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 au fost sesizaţi, cu o zi în urmă, de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuinţa sa din municipiul Ploieşti.

”În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani, şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a transmis IPJ.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că bebeluşul s-ar fi înecat cu vomă. Conform surselor menţionate, la momentul incidentului, mama bebeluşului, o minoră de 15 ani, se afla în casă împreună cu celălalt copil al său, în vârstă de doi ani, şi cu fratele ei, în vârstă de 14 ani. Tatăl bebeluşului decedat are vârsta de 30 de ani.

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …