Monday , April 15 2024

Băsescu: Partidele din opoziţie se izolează prin neparticiparea la consultări şi este păcat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că partidele de opoziţie se izolează prin neparticiparea la consultările cu şeful statului, adăugând că el va continua să le invite la discuţii pe teme importante, cu atât mai mult cu cât doreşte ca aceste consultări să fie mai dese.
“Prin neparticipare se izolează şi este păcat. Sunt partide mari şi pot contribui cu soluţii”, a spus Băsescu.
Preşedintele a afirmat că faptul că partidele din opoziţie nu vin la consultările cu şeful statului nici în condiţiile în care se discută teme importante, cum sunt cele legate de FMI, Schengen, MCV, echilibrele macroeconomice în UE, dovedeşte lipsă de responsabilitate din partea acestora vizavi de interesul naţional.
Băsescu a spus că va continua să invite partidele de opoziţie la consultări şi că acestea vor fi mai dese.
El a făcut aceste declaraţii după consultările de la Cotroceni pe teme legate de Schengen, acordul cu FMI şi de cel mai recent Consiliu European.
Partidele de opoziţie, la fel ca în cazul precedentelor consultări, din 11 octombrie, nu au participat la discuţii.

Vezi si

Vremea se răcește în toată țara și vin ploi 

După vremea caldă urmează o răcire semnificativă, de la 31 de grade la 10 grade. …

One comment

  1. La ce sa mai participe partidele de opozitie,cand basescu face ce vrea el,indiferent de parerile altora?Romania se indreapta spre o dictatura presidentiala,dar chiar si asa ar fi bine daca presedintele va gandi si lua masuri care sa vina in sprijinul populatiei,din ce in ce mai saraca.