Tuesday , October 3 2023

Băsescu: Parlamentarii s-au bronzat, sunt supăraţi că am luat 25% din salariu, dar la şedinţe lipsesc

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, marţi, primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, că parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au supărat că le-a fost luat 25% din salariu, deşi nu sunt prezenţi la şedinţe.
Gheorghe Ştefan, primarul de Piatra Neamţ, l-a întâmpinat pe Traian Băsescu, în localitatea Rotunda, din judeţul Neamţ, unde şeful statului a făcut o vizită pentru a inspecta stadiul lucrărilor de îndiguire.
Traian Băsescu i-a spus lui Gheorghe Ştefan: “Domnule, nu eşti bronzat, n-ai fost în concediu. Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu, deşi ei nu sunt niciodată de găsit în sălile de şedinţe”.
Pe de altă parte, o jurnalistă de la un post local de televiziune i-a spus şefului statului că presa speculează în legătură cu declaraţia sa referitoare la faptul că România ar putea fi “o ţară de mâna a doua”. “Cum vă simţiţi în ţara dumneavoastră? Eu mă simt foarte bine în ţara mea. Când toţi o să fim îndrăgostiţi de ţara noastră, o să fie bine. Deocamdată, sunt mulţi care vorbesc urât şi ne înjură”, a replicat Băsescu.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, săptămâna trecută, la TVR, că România nu ar mai trebui să se împrumute decât pentru investiţii, şi nu pentru salarii şi pensii, pentru că riscă să devină “o ţară de mâna a doua din capul locului”.

Vezi si

Redactorul-șef Cătălin Țepelin a părăsit GSP la cererea Ringier: „Nu vrem să arătăm conducerii, înainte de publicare, articolele “sensibile” despre industria pariurilor, de exemplu”

Redactorul-șef al GSP spune că a fost îndepărtat de managementul elvețiano-bulgar, după ce redacțiile Gazeta …