Monday , December 5 2022

Basescu despre femei si despre imaginea sa de "barbat care calca stramb" cu Elena Udrea

Presedintele Traian Basescu sustine ca imaginea sa de “barbat care calca stramb”, avand o relatie extraconjugala cu Elena Udrea, a fost “indusa” printr-o inteligenta campanie de presa, dar care nu are cum sa reuseasca sa ii distruga familia. “E o imagine indusa (…) E generata de presa ca element de lupta cu presedintele. E o copilarie, pentru ca au incercat de fapt sa subrezeasca singurul loc in care imi gasesc linistea. si a fost bine gandita. Uitati-va la Antena 1 si la Realitatea, cand era Vintu. Acele doua trusturi au fost focusate in atacurile Basescu- Elena Udrea, relatii extraconjugale, nu stiu ce… stiau foarte bine, au fost foarte bine documentati oamenii ca punctul meu de maxima rezistenta este familia. Aici nu exista pentru mine nici opozitie, nici putere, ci sunt eu cu cele trei fete”, a spus presedintele Romaniei intr-o emisiune televizata citata de Mediafax.
“Sotia rezista, ca stie ce are acasa: un sot consecvent care ajunge acasa indiferent de ora, care pune salariul pe masa in ziua de salariu, are grija de sotie, de copii. Nu poate sa constituie o problema aceasta campanie, dar ei si-au confundat poate propriile sotii cu sotia mea. Sotia mea e o femeie care are multa incredere in mine, cum si eu am foarte multa in ea”, a spus Traian Basescu.
El a explicat ca relatia de incredere cu sotia sa a fost cimentata de perioada de 12 ani in care era pe mare. Totodata, seful statului a mentionat ca trusturile de presa trebuie sa inteleaga ca prin “astfel de trucuri” nu vor reusi sa schimbe presedinti, premieri si ministri, acestia raspunzand partidelor care i-au promovat si Parlamentului.
Presedintele a adaugat ca el are format reflexul de a sustine femeile, datorita familiei sale, compusa din sotie si cele doua fiice. “Probabil ca de asta am si slabiciune pentru a sustine femei, ca e Roberta Anastase, ca e Elena Udrea, ca e Sulfina Barbu, toate sunt promovate de mine”, a aratat presedintele.

Vezi si

Parlamentul a votat revocarea lui Niculae Bădălău de la conducerea Curții de Conturi, după ce a fost arestat pentru dare de mită

Camera Deptaţilor şi Senatul s-au reunit luni, 5 decembrie, în şedinţă comună, pentru a vota …

One comment

  1. … si daca in urma abuzurilor efectuate cu migala de catre “”DINU PATURICA”” de la unele institutii bugetare impreuna cu coechipierii din echipa (portar, atacant-director, majorete…), nun mai pot sa pun salariu pe masa , nu considerati ca trebuie sa incep razboiul …? Cum nici un lant nu este mai tare decat cea mai slaba veriga, sa inventariem …parinti, copii, amante, …