Băsescu, despre Antonescu, Oprescu, Ponta, Iohannis: Niciunul nu va fi preşedinte în 2014. Isarescu e un om valoros

reportersite
12/04/13 ora:9:17am

basescu digiPreşedintele Traian Băsescu a declarat că nici Crin Antonescu, nici Klaus Iohannis şi nici Sorin Oprescu nu vor prelua funcţia de preşedinte al României în 2014, deşi se găsesc, alături de premierul Victor Ponta şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, în primele poziţii în sondajele de opinii.

“O să spun un lucru pe care eu îl cred, dar să nu îmi cereţi detalii. Niciunul dintre ei nu va fi preşedinte, dintre cei pe care i-aţi spus mai înainte (Antonescu, Oprescu, Iohannis, Ponta, n.r.). Dintre politicieni, niciunul nu va fi preşedinte (…) Păi Victor Ponta a spus clar că nu vrea, iar ceilalţi trei nu pot”, a afirmat Băsescu la Digi 24, fiind întrebat despre un sondaj de opinie recent în care cei cinci menţionaţi sunt principalii favoriţi pentru funcţia de preşedinte la alegerile din 2014.

El a spus, râzând, că în privinţa scrutinului prezidenţial vor fi “sigur surprize”.

De asemenea, întrebat despre o candidatură a lui Mugur Isărescu, Băsescu a spus că trebuie întrebat în primul rând acesta, însă el îl consideră un om valoros despre care nu poate vorbi decât frumos

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. tinut 12/04/2013 la ora 10:54 -

    Crezi ca masoneria va invinge credinta “”Crestin Ortodoxa”” din Romania?