Thursday , June 13 2024

Basescu, acuzat ca a fost "badaran": Ponta minte! Voi face publice inregistrarile

basescu1

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca va face publice stenogramele intalnirii de la Palatul Cotroceni, cu prim-ministrul Victor Ponta si cu ministrul de Finante, Ioana Petrescu, dupa ce un post de televiziune a transmis ca ar fi fost discutii aprinse.
“Cred ca am sa fac altceva. O sa fie prima data cand fac publice inregistrarile discutiilor, ca sa vedem cine minte, RTV, premierul, eu, cineva minte aici.
Sunt convins ca Ghita a avut multe contracte cu EADS, nu are o ingrijorare? Televiziunea dvs minte si, ca atare, voi face publice inregistrarile discutiilor”, a spus Traian Basescu, intrebat daca au existat discutii aprinse si daca s-a referit la studiile Ioanei Petrescu.
“Victor Ponta spune ca discutiile au fost foarte nepoliticoase, foarte dure. E interesant cum stie sa minta”, a adaugat seful statului.
Anterior, premierul Victor Ponta l-a acuzat pe presedinte ca ar fi folosit “un ton badaranesc” cu Ioana Petrescu, in timpul consultarilor de la Cotroceni: “Poate aflati de la presedinte ca studiile de la Harvard sunt nimic pe langa studiile domniei sale”.
Premierul Victor Ponta a mers, luni, la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu pe tema implementarii masurii de reducere a CAS cu 5 la suta. Intalnirea a durat circa 30 de minute si s-a incheiat fara nicio concluzie. Prim-ministrul a fost insotit la intalnire de ministrul Finantelor, Ioana Petrescu.
Romania TV a transmis, la putine minute dupa incheierea intalnirii, ca presedintele ar fi facut referire la studiile pe care Ioana Petrescu le-a facut la Harvard.

Vezi si

Clopotele tuturor bisericilor vor fi trase azi în semn de veșnică pomenire a eroilor români, la praznicul Înălțării Domnului

Clopotele bisericilor ortodoxe vor fi trase, joi, la ora 12,00, în semn de veșnică pomenire, …

One comment

  1. S-a vazut, din inregistrarile facute publice de presedintie, ca Victor Ponta este un mare mincinos. Nu degeaba i se mai spune si Victor Pinocchio Ponta.