Wednesday , May 22 2024

Băsescu a semnat numirea lui Leonard Orban în funcţia de ministru al Afacerilor Europene

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele de eliberare din funcţie de consilier prezidenţial şi de numire în funcţia de ministru al Afacerilor Europene pentru Leonard Orban, depunerea jurământului de învestitură urmând să aibă loc după publicarea decretelor în Monitorul Oficial.

“Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat marţi, 20 septembrie, Decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a domnului Leonard Orban. De asemenea, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat marţi, 20 septembrie a.c., Decretul pentru numirea domnului Leonard Orban în funcţia de membru al Guvernului, ministrul Afacerilor Europene”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale remis MEDIAFAX.
De asemenea, în comunicat se mai precizează că ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Afacerilor Europene de către Leonard Orban va avea loc după publicarea decretelor în Monitorul Oficial al României.
Înfiinţarea Ministerului Afacerilor Europene, condus de consilierul prezidenţial Leonard Orban, a fost aprobată, cu unanimitate, de parlamentarii care au participat la vot.

Vezi si

Primul scaner cu raze X  pentru combaterea contrabandei a fost instalat la o vamă din Galați. Până la finalul anului ar urma să fie montat unul și la Siret

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, marți, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul …