Tuesday , July 5 2022

Bărbatul din Argeş care a UCIS şi TRANŞAT o femeie şi-a recunoscut vina

femeie transata
foto: antena3.ro
Suspectul reţinut miercuri noapte în cazul femeii omorâte şi tranşate şi-a recunoscut, joi, fapta în faţa anchetatorilor, potrivit România TV. Bărbatul, un recidivist extrem de periculos, a mărturisit că a întreţinut raporturi sexuale cu victima, după care, din cauza unei certe, a decis să o ucidă. Mai apoi, acesta a tranşat-o în casa lui.
Florin Mânzăraru din Topoloveni, judeţul Argeş, a recunoscut că a luat-o pe femeia din Dâmboviţa cu maşina, la ocazie, şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, cu consimţământul ei. Între ei s-a iscat o ceartă, motiv pentru care a lovit-o şi ucis-o. Acesta a luat cadavrul femeii şi l-a dus acasă la el, unde a tranşat-o, apoi i-a aruncat corpul, pe bucăţi, în râul Argeş.
După efectuarea autopsiei, procurorii vor stabili dacă femeia a consimţit relaţia sexuală sau a fost vorba de un viol.
“A ucis-o pe raza judeţului Argeş. Din datele pe care le avem rezultă, cel mai probabil, că a ucis-o acasă după care a segmentat cadavrul şi l-a transportat în zona râului Argeş. O parte din cadavru a fost aruncat pe podul Căteasca”, a declarat procurorul Marius Iacob.
Criminalul a fost dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.
Bărbatul nu este căsătorit şi locuieşte singur. Tatăl acestuia a decedat, mama acestuia lucrează în Anglia, iar fratele este la muncă în Italia.

Vezi si

Vremea se răcește de la mijlocul săptămânii, dar vor fi și furtuni

Vremea se schimbă de la mijlocul săptămânii, meteorologii anunță că de la caniculă se va …