Tuesday , July 23 2024

Bărbat reținut după ce i-a dat jeleuri cu canabis fetiței de 3 ani ajunsă la spital drogată

Un cetăţean român cu domiciliul în SUA a fost reținut pentru trafic de droguri în cazul fetiţei de 3 ani care a ajuns drogată la spital, în Constanţa. Bărbatul este suspectat că a livrat jeleuri cu THC la inaugurarea unui salon cosmetic, iar copilul a mâncat din ele.

Anchetatorii au găsit mai multe droguri la domiciliul bărbatului, care ar fi urmat să le distribuie și la festivalul Neversea. Bărbatul a fost reținut sâmbătă seară de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc.

DIICOT Anchetatorii au aflat că în perioada 29 iunie – 6 iulie 2024, suspectul ar fi deţinut şi oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri conţinând THC (Tetrahidrocannabinol). ”Astfel, la data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat în urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulţi şi minori, cercetatul ar fi deţinut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de către o minoră în vârstă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea şi investigaţii medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conţinut de THC”, potrivit DIICOT.

Produsele care conțineau droguri de mare risc au fost indisponibilizate. În urma percheziţiei domiciliare care a avut loc la locuinţa suspectului a fost găsită o cantitate de canabis. Din investigaţii a rezultat că drogul de risc urma să fie comercializat pe parcursul unui festival de muzică ce se desfăşoară în municipiul Constanţa, a mai transmis Poliţia. Bărbatul va fi dus la Tribunalul Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Mediafax)

 

Vezi si

Ministerul Agriculturii: Nu există teste rapide care să stabilească corect pesticidele din legume și fructe. Populația e dezinformată

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale atrage atenția că nu există niciun fel de teste rapide …