Saturday , April 1 2023

Bărbat în stare gravă după ce s-a aruncat de la etaj pentru a cincea oară în ultimele luni

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iaşi, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţe din municipiu, după ce s-a aruncat pe fereastră, pentru a cincea oară în ultimele luni, medicii spunând că are şanse reduse de supravieţuire, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Bărbatul se află internat în stare critică la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, unde a fost adus după ce s-a aruncat pe fereastră, de la etajul al treilea al blocului din zona Nicolina, unde locuieşte.
Potrivit medicilor, aceasta este cea de-a cincea tentativă de sinucidere a bărbatului, ultima oară, acesta fiind adus la spital în urmă cu câteva săptămâni, tot după ce s-a aruncat de la etaj.
Şeful Unităţii Primire Urgenţe (UPU) din cadrul spitalului de Urgenţe din Iaşi, medicul Tudor Ciuhodaru, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la bazin şi că starea acestuia este extrem de gravă.
“Este un pacient politraumatizat, în stare extrem de gravă, cu traumatism cranio-cerebral, pierdere de cunoştinţă şi fracturi multiple. Sunt fracturi pe care unii dintre noi, medicii, nu le-au văzut niciodată de-a lungul carierei”, a spus medicul Tudor Ciuhodaru.
El a precizat că bărbatul se află în secţia de Terapie Intensivă a spitalului, pronosticul de supravieţuire fiind unul extrem de rezervat.
Medicul ieşean a declarat că, în această perioadă, cu temperaturi ridicate, familiile trebuie să acorde o atenţie sporită celor care au mai avut tentative de sinucidere.

Vezi si

CFR Călători retrage din circulație, cu efect imediat, toate locomotivele de tipul celei implicate în accidentul de la Galați

CFR Călători a decis să retragă din circulație toate locomotivele care au soluția tehnică precum …