Wednesday , February 21 2024

Bărbat în stare gravă după ce s-a aruncat de la etaj pentru a cincea oară în ultimele luni

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iaşi, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţe din municipiu, după ce s-a aruncat pe fereastră, pentru a cincea oară în ultimele luni, medicii spunând că are şanse reduse de supravieţuire, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Bărbatul se află internat în stare critică la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, unde a fost adus după ce s-a aruncat pe fereastră, de la etajul al treilea al blocului din zona Nicolina, unde locuieşte.
Potrivit medicilor, aceasta este cea de-a cincea tentativă de sinucidere a bărbatului, ultima oară, acesta fiind adus la spital în urmă cu câteva săptămâni, tot după ce s-a aruncat de la etaj.
Şeful Unităţii Primire Urgenţe (UPU) din cadrul spitalului de Urgenţe din Iaşi, medicul Tudor Ciuhodaru, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la bazin şi că starea acestuia este extrem de gravă.
“Este un pacient politraumatizat, în stare extrem de gravă, cu traumatism cranio-cerebral, pierdere de cunoştinţă şi fracturi multiple. Sunt fracturi pe care unii dintre noi, medicii, nu le-au văzut niciodată de-a lungul carierei”, a spus medicul Tudor Ciuhodaru.
El a precizat că bărbatul se află în secţia de Terapie Intensivă a spitalului, pronosticul de supravieţuire fiind unul extrem de rezervat.
Medicul ieşean a declarat că, în această perioadă, cu temperaturi ridicate, familiile trebuie să acorde o atenţie sporită celor care au mai avut tentative de sinucidere.

Vezi si

Sondaj Avangarde: 53% dintre români vor alegeri europarlamentare și locale comasate

 PSD și PNL au decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale pe baza unui sondaj …