Sunday , December 4 2022

Bărbat împuşcat în cap de un poliţist, după ce a fost prins furând dintr-o dubă

Un bărbat a fost împuşcat în cap de un poliţist care l-a prins în flagrant delict, miercuri, în timp ce fura dintr-o dubiţă de pe DN2, victima fiind transportată la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” din Capitală, în comă profundă.
Poliţiştii au prins în flagrant delict cinci bărbaţi care furau dintr-o dubiţă parcată pe DN2, potrivit unor surse judiciare.
La vederea poliţiştilor, cei cinci s-au urcat într-o maşină înmatriculată în Franţa şi au fugit, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lor până în comuna Afumaţi.
Poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment şi le-au blocat hoţilor maşina.
Cei cinci bărbaţi au coborât din maşină şi au încercat să fugă. Poliţiştii au tras într-unul dintre ei şi l-au nimerit în ceafă.
Ceilalţi patru s-au baricadat într-o casă aflată în contrucţie , în care nu era nimeni, iar echipele de intervenţie au înconjurat casa.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului “Floreasca”, Bogdan Opriţa, a declarat că bărbatul rănit a fost adus în comă profundă la spital şi că i se vor face investigaţii pentru a se stabili dacă poate fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …