Tuesday , August 16 2022

Baietelul Elodiei si al lui Cioaca, de negasit. Autoritatile l-au cautat acasa si la bunici

Direcţia pentru Protecţia Copilului Argeş va reevalua situaţia copilului pentru a decide dacă în urma arestării acestuia trebuie luată o măsură specială de protecţie în cazul băieţelului. Vineri reprezentanţii de la Protecţia Copilului au mers acasă la Cioacă. Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a făcut, joi, o cerere în instanţă prin care cere încredinţarea micuţului.
“O echipă multidisciplinară a Direcţiei pentru Protecţia Copilului Argeş s-a deplasat, vineri dimineaţă, la domiciliul copilului lui Cristian Cioacă. Am înteles că băiatul nu a fost găsit acasă. Echipa s-a deplasat în continuare în comuna Albota, la bunici, dar nu a fost gasit nici acolo”, a spus Dorin Macovei, Protecţia Copilului Argeş.
Psihologii spun că Patrick, băieţelul lui Cristian Cioacă şi al Elodiei Ghinescu, are nevoie de consiliere psihologică, acum, după arestarea tatălui său.
Cristian Cioacă, acuzat de uciderea Elodia Ghinescu, a fost arestat, la cinci ani de la dispariţia avocatei. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis miercuri arestarea poliţistului pentru 29 de zile
Poliţistul Cristian Cioaă a fost ridicat din apartamentul său situat la etajul al doilea al unui bloc de patru etaje din cartierul Banatului din Piteşti, primele indicii arătând că acesta îi aştepta în locuinţă pe oamenii legii, cu lumina stinsă şi bagajul făcut, să vină să-l ridice,
Blocul în care locuieşte poliţistul Cristian Cioacă este situat la aproximativ o sută de metri de Poliţia municipiului Piteşti, insituţia unde Cioacă şi-a desfăşurat activitatea ca ajutor al ofiţerului de serviciu.
Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia. Ulterior, haine de poliţist, aparţinând lui Cioacă au fost găsite într-o râpă lângă Râşnov.

Vezi si

Pompierii români intervin în Franța pentru stingerea incendiilor la sud de Bordeaux (FOTO)

Misiunea pompierilor români în Franța continuă, iar luni intervin pentru stingerea incendiilor dîn zona Chapelle …