Monday , February 6 2023

“Axinte”, de la Vacanta Mare, audiat la DNA, inculpat intr-un dosar de trafic de influenta

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, a fost chemat la sediul DNA, miercuri dimineață, unde a fost înștiințat că are calitatea de inculpat într-un dosar de trafic de influență.

”Am vrut să ajut pe cineva. A zis: Ești prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai zică de spitalul nostru! Și m-am dus la Dan și i-am spus că, uite, nu mai face așa multe probleme că Secureanu… Și a spus, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul. Și eu i-am pus în legătură și asta a fost. Nu știu suma, ei au vorbit între ei, au făcut facturi”, a spus actorul reporterilor, la sosirea la DNA.

La ieșirea din sediul DNA, actorul a subliniat că a fost înștiințat că are calitatea de inculpat în dosar, în condițiile în care Dan Diaconescu și Florin Secureanu, cei pe care el i-ar fi pus în legătură, sunt martori în dosarul său.

Potrivit DNA, actorul a fost denunţat de managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu. Medicul le-a povestit anchetatorilor că actorul ar fi pretins şi primit 5000 de euro pentru un aşa zis contract de publicitate cu OTV.

Vezi si

MS mobilizează profesionişti care vor să plece în Turcia și organizează campanie de donare de sânge

Ministerul Sănătății din România este solidar cu victimele cutremurului catastrofal care a provocat mii de …