Friday , December 2 2022

Aviz de perchezitie si retinere pentru o judecatoare de la Inalta Curte

Consiliul Superior al Magistraturii a emis, marţi, aviz de percheziţie şi reţinere pentru judecătoarea Maria David de la Înalta Curte de Casaţie şi justiţie.
CSM a admis astfel solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care o cercetează pe Maria David pentru trafic de influenţă.
Maria David este judecătoare la Secţia civilă a ICCJ.
“În baza art. 41 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare, raportat la art. 95 alin. (1) lit. a )din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat azi, 28 februarie, percheziţia la imobilele deţinute, reţinerea şi arestarea preventivă a învinuitei Maria DAVID – judecător la ÎCCJ – Secţia civilă”, se precizează în comunicatul CSM.
Solicitarea de încuviinţare a percheziţiei, reţinerii şi arestării preventive a  fost prezentată Secţiei pentru judecători a CSM de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie- Structura Centrală pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. (realitatea.net)

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …