Thursday , May 30 2024

AVION DISPĂRUT: MISTERUL se ADÂNCEŞTE. Oficialii NEAGĂ faptul că au fost descoperite RESTURILE

malaysia airlines

Căutările în vederea găsirii avionului de tip Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, care a dispărut de pe radar de peste 48 de ore, cu 239 de persoane la bord, nu au dat niciun rezultat până luni la prânz, a anunţat un oficial malaysian, relatează AFP.
“Din nefericire (…) nu am găsit nimic care să pară că provine de la avion, cu atât mai puţin avionul”, a declarat directorul Aviaţiei Civile malaysiene Azharuddin Abdul Rahman.
“Aviaţia vietnameză a reperat duminică seara posibile resturi ale avionului în largul coastei de sud, dar nu există vreo confirmare nici acolo”, a adăugat el.
Aviaţia vietnameză a reperat duminică seara, la aproximativ 80 kilometri de Insula Tho Chu, în largul coastelor sudice, două obiecte care ar fi putut să provină de la zborul MH370 care efectua o legătură între Kuala Lumpur şi Beijing cu 227 de pasageri de 14 naţionalităţi, dintre care 153 sunt chinezi, şi 12 membri ai echipajului la bord.
“Am observat mai multe obiecte, dar niciunul dintre ele, pentru moment (nu a fost confirmat ca provenind) de la avion”, a subliniat Azharuddin Abdul Rahman.
El a confirmat, pe de altă parte, informaţii potrivit cărora cinci pasageri care aveau bilete şi-au înregistrat bagajele, dar fără să se prezinte la îmbarcare.
Compania oferă asigurări că a izolat aceste bagaje imediat ce a fost constatată absenţa celor cinci, înainte de decolare, conform procedurii obişnuite.
Autorităţile aşteaptă concluziile analizei unui eşantion de carburant provenind de la o dâră reperată pe mare, în apropiere de Insula Tho Chu.
“Căutăm în toate direcţiile. Examinăm toate ipotezele”, a insistat Azharuddin Abdul Rahman.
 
 

Vezi si

Ministerul Educației majorează sumele asistenților de la examenele naționale, definitivat și titularizare

Ministerul Educaţiei propune majorarea cuantumului sumelor acordate asistenţilor care au şi atribuţii de scanare şi …