Thursday , June 1 2023

AUR și-a deschis magazin online. Vinde tricouri, geci, steaguri, insigne, fulare și căciuli cu sigla partidului

Partidul AUR și-a deschis magazin online pentru simpatizanții din țară și din Diaspora. Pe site-ul partidului a apărut secțiunea ”magazin”. Partidul comercializează tricouri, geci, veste, steaguri, insigne, accesorii, fulare și căciuli, cu sigla AUR sau cu logo-ul ”Familia, Națiunea, Credința, Libertatea”.

Conform ziare.com, magazinul AUR afișează și două colecții, de primăvară-vară și de toamnă-iarnă, cu ”produse premium”, personalizate, care se achită la livrare și se transportă inclusiv internațional. Fiecare produs conține detalii privind mărimile disponibile, compoziția materialului și instrucțiuni de spălare, însă prețul articolelor nu este menționat.

Pe lângă articolele vestimentare, AUR vinde de asemenea suporturi de pahare, insigne, autocolante, magneți de frigider sau steaguri. În plus, anumite produse au varianta standard și varianta premium, cum ar fi vestele. Reporterii ziare.com au sunat la numărul afișat pentru a cere detalii referitoare la preț și au aflat că tricourile simple costă 75 de lei, căciulile și fularele costă 40 de lei, iar vestele sau insignele costă 25 de lei.

Vezi si

Sindicaliștii din educație resping oferta Guvernului. Greva continuă

Sindicaliștii din educație au respins, miercuri seara, oferta Guvernului. Greva continuă. Nu sunt de acord …