Saturday , June 12 2021

Au murit alți doi pacienți COVID transferați la Lețcani după incendiul de la ATI la Piatra-Neamț. Bilanțul deceselor a urcat la 14

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat cu putin timp in urma ca alti doi pacienti din cei sase transferati de la Spitalul din Piatra Neamt, dupa incendiul de la Sectia de Terapie Intensiva, au murit. Astfel, bilantul deceselor se ridica la 14.

Zece pacienti au murit in incendiul devastator care a cuprins sectia de Terapie Intensiva. Ulterior, alti doi din cei transferati, pacienti Covid care nu au fost afectati de incendiu, au decedat, iar acum alti doi pacienti au pierdut lupta cu moartea, potrivit Digi 24.

secretarasite “Erau in stare foarte grava, evolutia lor a fost nefavorabila”, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la finalul vizitei efectuate la Institutul Fundeni, din Capitala, specificand ca acestia au decedat din cauza complicatiilor provocate de infectarea cu Sars-CoV-2.
secretarasiteAnuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cu putin timp in urma, intr-o declaratie facuta dupa vizita de la spitalul Clinic Fundeni, din Capitala.

Vezi si

Ministrul Sănătății anunță scoaterea la concurs a posturilor de directori la Direcțiile de Sănătate Publică. Majoritatea conducerilor DSP-urilor din ţară sunt interimare

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri, la Craiova, că în lunile următoarele posturile de …