ATENTIE! Drumuri închise și restricţii de tonaj pe mai multe drumuri din judetele invecinate din cauza ninsorii şi a viscolului

11/01/19 ora:7:45am

CNAIR a închis sectoare de drum sau a instituit restricţii de tonaj pe mai multe drumuri naţionale din Neamt, Bacău, Buzău și Vrancea și cauza ninsorii şi a viscolului puternic, care determină vizibilitate redusă.

Astfel, pe DN 11 între Poiana Sărată – Onești și pe DN 2G între Bacău – Moinești, județul Bacău, CNAIR a instituit, vineri dimineață, restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 3,5 tone, din cauza ninsorilor abundente si viscolului care determină vizibilitate redusă.

De asemenea, circulația este restricționată la 3,5 t pe DN 15D, între localitățile Piatra Neamț – Roman, începând cu ora 7.00, din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic.

Două drumuri naționale din județul Vrancea sunt închise din cauza viscolului, iar restricții de tonaj au fost impuse pe alte trei drumuri din județele Bacău și Buzău, potrivit Infotrafic. Traficul feroviar este întrerupt în județul Gorj.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulaţia rutieră este întreruptă din cauza viscolului pe DN23B, între Măicăneşti și Ciorăşti și pe DN2N, între Bogza și Dumbrăveni din județul Vrancea.

Toto din cauza viscolului, s-a impus restricţie de tonaj (3,5 tone) pe trei tronsoane de drumuri naţionale: DN11 Oneşti – Oituz, judeţul Bacău (până la ora 09.00), DN2G Bacău – Moineşti, judeţul Bacău (până la ora 10.00) și DN22 Râmnicu Sărat – Brăila (pe raza judeţului Buzău).

Potrivit Infotrafic, traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 202, după ce locomotiva trenului Regio 2092, care se deplasează pe ruta Târgu Jiu – Craiova, s-a defectat între staţiile CF Cărbuneşti şi Jupâneşti, în judeţul Gorj.