Tuesday , May 11 2021

Atacul de la Manchester: Britanicii nu mai transmit informatii catre autoritatile americane din cauza scurgerilor din presa

manchester2

Politia britanica a anuntat ca nu mai impartaseste informatiile cu autoritatile americane din cauza scurgerilor din presa, scrie BBC. Nemultumirea oficialilor britanici vine dupa ce fotografii care par sa surprinda obiecte folosite in atac au fost publicate de cotidianul New York Times.
De asemenea, numele autorului atacului, Salman Abedi, a fost divulgat presei americane, la 24 de ore dupa atac.
Politia din Manchester spera sa reia schimbul normal de informatii intr-un timp scurt, insa in acest moment este “furioasa”.
Premierul britanic Theresa May urmeaza sa ii prezinte aceste nemultumiri presedintelui american Donald Trump joi, la summit-ul NATO de la Bruxelles, unde se vor intalni cei doi lideri.
22 de persoane au fost ucise, iar alte 64 ranite in atacul cu bomba care a avut loc la Manchester in noaptea de luni spre marti, la finalul unui concert al cantaretei Ariana Grande.
HotNews

Vezi si

Liber la pelerinaje religioase. Competiții sportive, concerte și spectacole-pilot pentru cei vaccinați, care au avut Covid sau au test negativ – noile relaxări adoptate de Guvern 

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat că Guvernul a adoptat luni …