Sunday , November 27 2022

ATAC TERORIST LA LONDRA. Un militar mort prin decapitare si doi suspecti raniti

atac terorist londra

Un militar britanic a fost ucis, iar alte două persoane au fost rănite prin împuşcare, în sud-estul Londrei, într-un atac terorist, relatează Sky News. Potrivit The Telegraph, victima este un militar britanic, care a fost decapitat.

Incident tragic la Londra, miercuri dupa-amiaza, soldat cu moartea unui militar britanic şi rănirea altor două persoane. Atacul este considerat “atac terorist”, anunţă Guvernul britanic, conform CNN.

Potrivit unor surse oficiale, doi indivizi au ucis un militar britanic, după care au fost răniţi prin împuşcare de autorităţi. La finalul atacului, cei doi suspecţi au strigat “Allah este mare” – sintagmă care indică un incident islamist.
“Crima comisă în cartierul Woolwich este şocantă. Am cerut convocarea urgentă a Comitetului COBRA”, a scris pe Twitter premierul David Cameron.
Un militar britanic a fost ucis, iar alte două persoane au fost rănite prin împuşcare, în sud-estul Londrei, în ceea ce pare a fi un atac terorist, relatează Sky News.
David Cameron, aflat la Bruxelles, a convocat imediat Comisia guvernamentală pentru Situaţii de urgenţă Cobra.
Atacul a avut loc miercuri după-amiază în cartierul Woolwich, situat in sud-estul Londrei.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …