Friday , September 17 2021

Atac la mall în Brăila, cu 10 raniti. Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de oameni

Martorii spun că totul a fost intenționat și că șoferul ar fi fost sub influența drogurilor. Sunt 10 răniți în urma acestui incident.
Din primele informații, bărbatul s-a certat cu un alt bărbat pe care l-ar fi înjunghiat, apoi i-ar fi luat mașina și a mers la mall-ul din Brăila, unde a intrat într-un grup de oameni. În drumul său, pe șoseaua de centură, a lovit alți doi pietoni.
Șoferul avea permis din luna februarie 2018. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge și urină.
Șapte persoane au ajuns la spitalul din Brăila în urma acestui incident, a spus la Digi24 Alina Neacșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila. Este vorba despre patru adulți și doi copii, în vârstă de 11, respectiv 13 ani, a precizat aceasta. Șase dintre aceștia au traumatisme cranio-cerebrale, dar sunt în stare stabilă. Acum li se fac mai multe investigații.
În stare foarte gravă este bărbatul înjunghiat, care a fost dus direct în sala de operație.
Cei 10 răniți sunt persoana înjunghiată, cei doi pietoni loviți pe șoseaua de centură și oameni loviți în parcarea mall-ului.
Potrivit poliției, cel care a provocat incidentele este un bărbat de 20 de ani. Acesta a fost prins și reținut de polițiști.
Potrivit unui martor, incidentul a avut loc la o oră de vârf, când în mall se aflau mulți oameni.

Vezi si

CCR va judeca sesizarea premierului Cîțu pe tema moțiunii după congresul PNL, în 28 septembrie

Mai exact, decizia va fi anunțată în 28 septembrie, când a fost fixat termenul pentru …