Wednesday , May 22 2024

Atac cu ciocan intr-un birou guvernamental din Canada: Un mort si 10 raniti

ciocan

Un barbat a murit si alte 10 persoane au fost ranite dupa ce un barbat a intrat intr-un birou guvernamental pentru indieni americani din vestul Canadei si a inceput sa atace persoanele cu un ciocan.
Autoritatea de Sanatate din British Columbia a anuntat doi pacienti in stare critica, alti doi grav raniti si alti sase cu leziuni ce nu le pun viata in pericol, a informat The Vancouver Sun, citandu-l pe purtatorul de cuvant Michaela Swan.
Incidentul a avut loc chiar inainte de 8.30 ora locala (15.30 GMT) la Bridge River Indian Band Office din Lillooet, British Columbia, cand un barbat “folosind arme” ar fi agresat trei persoane, a declarat politia intr-un comunicat.
Suspectul a fost retinut si cand politia a sosit pentru a-l aresta, “el a devenit inconstient” si a fost declarat mort la locul faptei. Politia a refuzat sa ofere alte detalii, noteaza Reuters, citata de ziare.com.
The Sun citeaza un angajat anonim al serviciilor de urgenta declarand ca arma era un ciocan.
Lillooet, un orasel ce se bazeaza in principal pe industria forestiera, este situat la circa 260 km nord-est de Vancouver.

Vezi si

Ciolacu vrea să convingă Turcia să ne înapoieze sabia lui Ștefan cel Mare

Autorităţile de la Bucureşti poartă discuţii cu partea turcă în vederea restituirii către România a …