Atac cu bombă la un restaurant din Canada. Cel puțin 15 persoane rănite

reportersite
25 mai 2018, 9:58

O explozie de proporții a avut loc, vineri dimineața (n.r ora locală 22.30), la un restaurant din statul canadian Ontario. Potrivit paramedicilor, între 15 și 20 de persoane au fost rănite.

atac canadaPresa locală a relatat că incidentul a avut loc la restaurantul indian Bombay Bhel din orășelul Mississauga, in jurul orei locale 22.30, informează RT și Express.co.uk.

 

Din primele estimări ale paramedicilor, sunt între 15 și 20 de răniți, dintre care doi în stare critică.

La locul incidentului au fost trimise echipaje de intervenție. Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se pot vedea persoane care primesc asistență medicală, printre care o femeie în vârstă care este transportată într-un scaun cu rotile și o mamă cu doi copii.

Potrivit localnicilor, în restaurat ar fi fost găsite dispozitive explozibile. Mai multe echipaje de poliție înarmate au fost trimise la locul exploziei.

Poliția a anunțat că, la scurt timp după explozie, doi suspecți au fugit. Aceștia purtau hanorace și aveau fețe acoperite, unul dintre ei având în jur de 25 de ani și piele deschisă la culoare. Celălalt a fost descris de polițiști ca un bărbat slab și cu pielea deschisă la culoare.

Cauza exploziei nu a fost cunoscută imediat, însă o sursă din poliție a declarat pentru CNBC că nu există indicii că ar fi fost vorba despre un atac terorist, notează CNBC.

stirileprotv.ro