Thursday , February 2 2023

Atac armat într-o unitate militară din Washington D.C. Cel puţin patru morţi

washington

Mai multe focuri de armă au fost trase, luni, într-o unitate a Forţelor Navale americane din Washington, D.C., mai multe persoane fiind împuşcate, afirmă surse citate de CNN. Cel puţin patru persoane au fost ucise, potrivit Los Angeles Times.
 
Cel puţin patru persoane au fost ucise şi mai multe rănite, scrie Los angeles Times.
Avioanele erau menţinute la sol, luni la prânz, pe aeroportul Ronald Reagan din Washington, din cauza atacului armat care a avut loc într-o clădire a Marinei şi al cărui autor este căutat în continuare, a anunţat un purtător de cuvânt, citat de AFP.
În schimb, avioanele care sosesc pe aeroport, situat la câţiva kilometri de Cartierul general al sistemelor Forţelor Navale, unde a avut loc atacul armat, au permisiunea să aterizeze, potrivit lui Chris Paolino, un purtător de cuvânt al aeroportului.
Agenţi ai poliţiei şi ai Biroului Federal de Investigaţii au venit la unitatea militară din Washington pentru a-l căuta şi imobiliza pe autorul atacului armat, în baza navală lucrând aproximativ 3.000 de persoane, relatează presa americană.
Cel puţin trei focuri de armă au fost trase, luni, într-o unitate a Forţelor Navale americane din Washington, D.C., mai multe persoane fiind împuşcate, afirmă surse citate de CNN.
Suspectul e încă liber.
Incidentul armat a avut loc la ora 8.20 (15.20, ora României).
Trei focuri de armă au fost trase la Cartierul general al sistemelor Forţelor Navale, situat la periferia sud-estică a oraşului Washington.
Poliţia a anunţat că un suspect s-a blocat într-o clădire a complexului militar.

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …