Wednesday , April 7 2021

ANTONESCU II SPUNE ADIO LUI PONTA! USL S-A RUPT. LIBERALII SE RETRAG DIN GUVERN

ponta-antonescu

UPDATE: La Delegaţia PNL de marti seara s-a votat ruperea alianţei cu USL. Conducerea PNL a adoptat, marţi seară, rezoluţia privind ieşirea liberalilor de la guvernare. Miniştrii liberali urmează să demisioneze din Guvernul Ponta.
Liderii PNL au discutat, în şedinţa Delegaţiei Permanente, un proiect de rezoluţie în patru puncte privind ieşirea de la guvernare a PNL, în text fiind solicitată şi demisia premierului Victor Ponta.
Astfel, s-a exprimat un vot majoritar pentru ruperea USL, doar 3 voturi fiind împotrivă. De asemenea, au fost doar patru abţineri. Delegaţia PNL cuprinde peste 100 de persoane.
Potrivit România TV, proiectul de rezoluţie dezbătut în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL prevede ieşirea de la guvernare, demisia in bloc a miniştrilor şi a secretarilor de stat din partea PNL pana miercuri la ora 12.00, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.
In plus, rezolutia permite filialelor PNL sa faca aliante locale cu orice partid. Concret, proiectul a prevăzut şi libertatea aleşilor locali de a negocia majorităţi la nivelul consiliilor judeţene şi a consiliilor locale fără restricţii de la centru.
 
 

Vezi si

Gheorghiță: Persoanele care au dezvoltat tromboze după prima doză de AstraZeneca nu vor mai face rapelul cu același tip de vaccin

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a declarat că românii care au dezvoltat tromboze …