Tuesday , September 27 2022

Antonescu ataca violent: Ponta vrea tare proiectul Roşia Montană, dar nu isi asuma raspunderea, este PARŞIVEL

antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că, în opinia sa, premierul Victor Ponta “vrea tare” proiectul de la Roşia Montană, dar “nu isi asumă răspunderea”, ci o pasează Parlamentului.
Proiectul Roşia Montană stârneşte vrajba la vârful USL. Iar Crin Antonescu îl atacă violent pe Victor Ponta. “Premierul vrea foarte tare acest proiect, dar nu vrea să-şi asume răspunderea”, a declarat Antonescu, care i-a pus, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, şi o etichetă şefului Guvernului: PARŞIVEL!
Premierul Victor Ponta a arătat că în cazul proiectului de lege legat de Roşia Montană s-a supărat pe cei care nu au analizat datele Guvernului privind necesarul de investiţii şi despăgubirile pe care le pot cere acţionarii companiei canadiene.
“M-am supărat pe cei care, înainte de se uita pe aceste hârtii, înainte de a-i chema şi pe unii şi pe alţii, au zis: «Eu sunt contra!»”, a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.
Întrebat dacă s-a supărat şi pe Crin Antonescu, Ponta a răspuns: “Nu, nu neapărat. Primul care a fost, într-un mod oarecum extrem de demagogic, ca să spun direct, a fost Vasile Blaga. Primul care a ieşit a fost domnul Vasile Blaga, înţeleg în opoziţie. Declaraţia domnului Antonescu – eu nu am spus că trebuie să voteze proiectul. Eu am spus un singur lucru pe care l-am discutat cu domnia sa vineri: hai să facem acea comisie, hai să ducem oamenii din piaţă sau din Roşia Montană în Parlament, să-i ascultăm, să punem toate aceste date şi la final evident se ia o decizie prin vot”.

Vezi si

Inspectorii școlari generali, convocați la minister: Vor fi asigurate condiții în sezonul rece

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a convocat luni la minister inspectorii generali școlari din țară pentru …