Sunday , September 25 2022

Antonescu ataca CCR: Vointa a 6 politruci a invins vointa poporului

CCR a decis invalidarea Parlamentului. Crin Antonescu şi Victor Ponta au comentat separat această decizie, dar de la ora 18.00 au programată o conferinţă comună la sediul USL.
“Trebuie să găsim toatre metodele constituţionale, democratice pentru ca pe viitor tragedia produsă poporului român de regimul Traian Băsescu să nu mai poată fi repetată”, a explicat Ponta necesitatea proiectului de reformă constituţională. Premierul a precizat că noua lege fundamentală trebuie să asigure şi depolitizarea CC. De la ora 18.00, liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu comentează decizia CCR cu privire la invalidarea referendumului.
“Astăzi pare că voinţa a şase politruci, cu tot imensul lor aparat de susţinere, a învins voinţa a opt milioane şi jumătate de români”, a continuat Crin Antonescu.
Antonescu a explicat că regimul Băsescu înseamnă “oameni şi instituţii conduse de oameni contrar spiritului legii, ignorând voinţa populară, votul oamenilor şi Constituţia”.
“Asta înseamnă regimul Băsescu, sfidarea a ceea ce vor oamenii şi încălcarea prin forţă a unor realităţi socio-politice”, a mai menţionat liderul liberal.

Vezi si

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele …