Thursday , December 8 2022

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

andrei_gerea

Andrei Dominic Gerea, propunerea PNL pentru portofoliul Economiei, a declarat că se simte onorat de această nominalizare şi speră să facă faţă cu brio acestei sarcini.
„Este o sarcină care mă onorează, nu o să mă cocoşeze, sper să fac faţă cu brio. Deocamdată, România stă bine din punct de vedere macroecnomic, dar mai sunt multe de făcut”, a declarat Gerea, acestea fiind primele sale declaraţii în nominalizarea actuală.
La rândul său, Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că, prin intrarea lui Gerea pe astfel de funcţii, se face intrarea unei generaţii noi, care va trece, cu siguranţă, proba de foc.
„Pentru noi, Ministerul Economiei este unul dinte cele mai importante ministere, atât pentru USL, cât şi pentru noi, ca partid liberal. Mizăm pe reindustrializarea României, de altfel, acest concept al reindustrializării este un concept cheie pentru noi. Sper ca prin intrarea lui Andrei Gerea în astfel de funcţii să-şi facă intrarea o generaţie nouă, iar această generaţie să treacă proba de foc. Cred că va face faţă, bineînţeles, va fi un lucru bun pentru guvern, pentru noi toţi”, a precizat preşedintele PNL.

Vezi si

Cancelarul Austriei împinge aderarea României și Bulgariei la Schengen la primăvară

Într-o conferință de presă comună, desfășurată miercuri la Viena cu președintele PPE, Manfred Weber, cancelarul …