Wednesday , December 7 2022

Andrei Baciu, propus ministru al Sănătăţii, a fost RETRAS de pe lista noului Guvern

baciu model

Andrei Baciu, propus la Sănătate, a fost retras de pe lista noului Guvern, susţin surse politice, citate de România TV.
Dacian Cioloş a decis să îl retragă de pe lista Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătăţii, în urma imaginilor şi controverselor apărute în spaţiul public după nominalizarea acestuia. El a fost si model, pozand pentru Hugo Boss, chiar si in lenjerie intima.
Andrei Baciu, noul ministru al Sănătății, a fost descris de premierul desemnat Dacian Ciolos drept “un tanar medic chirurg, cu experienta în străinatate, dar și experienta în managementul spitalicesc”.
Andrei Baciu a declarat, la scurtă vreme de la nominalizare, că este onorat de propunerea sa pentru funcţia de ministru al Sănătăţii şi că vrea să rezolve cât mai multe dintre problemele din sistemul sanitar, precizând că îşi doreşte să aplice în ţară ceea ce a învăţat în străinătate.
În presă au apărut însă imagini cu tânărul în vârstă de 29 de ani, acesta pozând chiar şi în lenjerie intimă. În 2010, Andrei Baciu s-a numărat printre cei mai sexy români, potrivit unui top publicat pe site-ul farabarbati.ro. “1,85m in inaltime si un corp dumnezeiesc. Iar privirea. Oh… privirea lui te duce cu gandul la frumusetile clasice ale Hollywood-ului, iar atitudinea de bad-boy afisata ne inmoaie genunchii, la propriu. E frumos tare baiatul asta si dupa ce termina de colindat prin lume, il asteptam inapoi acasa. Fetele, stiu de ce!”, aşa era descris Baciu în acel articol.
Andrei Baciu a absolvit in urma cu patru ani Facultatea de Medicina din Bucuresti si a lucrat doi ani in chirurgie cardiovasculara in cel mai mare spital din Rouen. De un an si jumatate s-a intors in Romania unde a lansat, impreuna cu liberalul Cristian Busoi, o campanie pentru drepturile pacientilor.
Este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor, cea care a lansat impreuna cu liberalul Cristian Busoi o campanie pentru drepturile pacientilor, prezenta atat prin afise stradale cat si la diverse televiziuni.
Andrei Baciu a terminat Facultatea de Medicina in Bucuresti in 2011. In prima jumatate a acestui an a urmat un program de 4 luni de formare in management spitalicesc la Scoala Nationala de Sanatate Publica din Bucuresti. In domeniul managementului sanitar experienta sa mai include un program de formare la Open University din Marea Britanie, finalizat in iulie 2014.
 
 

Vezi si

Cancelarul Austriei anunță din nou că se opune intrării României în Schengen, cu 2 zile înainte de Consiliul JAI

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat, marți, din nou, că Austria se opune integrării României …

One comment

  1. Incredibil ce se intampla! Ca sa cunoasca sistemul de sanatate trebuie sa fie macar medic intr un spital sa ai o vechime minima sa cunosti cu ce se mananca sanatatea! nu ajuta numai frumusetea!