Sunday , November 27 2022

Andreea Marin îl susţine pe Geoană

Fosta prezentatoare TV Andreea Marin și celebrul toboșar român Ovidiu Lipan Țăndărică se numără printre susținătorii mișcării “România Noastră” căreia i s-a alăturat şi senatorul Mircea Geoană.
“Se simte nevoia unei schimbări. Eu nu vreau să fac politică, nu intenționez să am o carieră politică, aceasta a fost prima mea întrebare, nici pe departe nu m-ar interesa o astfel de ocazie, dar mă interesează să fiu alături de oameni valoroși de la care am ceva de învățat pentru a scoate la lumină alți oameni valoroși care sunt în satele, orașele României, a căror încercare să facă mai mult pentru țara în care trăiesc este de multe ori înnăbușită. Eu zic așa, un proiect în care ideile bune să se adune și să iasă la lumină nu poate fi decât benefic și asta îmi doresc să devină această mișcare”, a trimis vineri, Andreea Marin, un mesaj la evenimentul de lansare a platformei civico-politice a lui Mircea Geoană, potrivit NewsIn.
Ovidiu Lipan Țăndărică a fost primul care a luat cuvântul la evenimentul organizat la centrul Romexpo din Capitală, el făcând referire la “forța extraordinară” a lui Mircea Geoană. “Geoană are o forță extraordinară de a realiza acest proiect și nu o să fie părăsit de oamenii care i-au fost alături. Alegerile vor duce la o incertitudine totală, li se aruncă oamenilor în față tot felul de promisiuni, avem nevoie de o îndrumare. Ne-am săturat de profeți falși, ne trebuie un drum nou, o reformă nouă, trebuie o schimbare majoră”, a declarat toboșarul român.
La eveniment au mai participat directorul spitalului Elias din București, Dana Safta, șeful clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul Clinic de Urgență din București, Ioan Lascăr, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Cristian Pârvan, mai mulți oameni de afaceri, consultanți, tineri istorici și generali în rezervă.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …