Ancheta de la Caracal, detalii șocante: s-au găsit 21 de resturi de dinți umani în cenușa din butoi

reportersite
27 iulie 2019, 14:24

Procurorii îl caracterizează pe suspect drept „un om al peșterii”. DIICOT a descoperit că Alexandra Măceșanu a sunat la 112 chiar de pe telefonul suspectului Gheorghe Dinică și a descris nu doar gospodăria, dar și pe el în detalii, ca vârstă, statură, a spus până și că ”are burtă”.

Conform textului lui Catalin Tolontan din Libertatea, sâmbătă, 27 iulie 2019, 13:23 DIICOT a comunicat public că va cere arestarea suspectului de la Caracal pentru trafic de persoane și viol.

Omorul nu apare ca motiv al arestării pentru că nu există o expertiză oficială a resturilor descoperite în butoiul metalic în curtea din Caracal. Ele au fost identificate, la prima vedere, ca fiind umane, dar expertiza certă mai durează sursă judiciară pentru Libertatea În referatul procurorilor, care va fi înaintat azi judecătorului de drepturi și libertăți, dar nu e public, apar elemente noi față de cele știute pînă acum.

În butoiul metalic din curte au descoperit ”cenușă cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinți de proveniență umană”. Tot în cenușă s-au găst 3 inele și alte resturi de obiecte. În fine, încă un element care se clarifică este faptul că telefonul de pe care fata a sunat de trei ori la 112 este chiar telefonul lui Gheorghe Dinică.

Amanunte in Libertatea