Saturday , March 2 2024

Anastase: Vom vedea dacă sigla PDL va apărea sau nu pe buletinele de vot la următoarele alegeri

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, la Europa FM, întrebată dacă sigla PDL va apărea pe buletinul de vot la alegerile ce vor avea loc în 2012, că partidul va decide la momentul potrivit sub ce formă se va prezenta la alegeri.
“Vom decide la momentul respectiv în ce formulă se va candida în momentul alegerilor. Dar ceea ce vă pot spune cu siguranţă este că nu vom schimba nici denumirea, nici sigla, nici culoarea partidului”, a spus ea la Europa FM.
“Noi vorbim în acest moment de o mişcare pe care PDL o poate iniţia, dar această decizie încă nu a fost luată. Eu, personal, susţin această idee, nu ştiu însă dacă această idee este împărtăşită de o majoritate” din partid, a precizat Roberta Anastase, adăugând că “ar fi poate foarte bine” dacă în partid s-ar discuta despre “oportunitatea sau nu a unui astfel de proiect”.
Potrivit sursei citate, Roberta Anastase neagă că dispariţia siglei PDL de pe buletinele de vot ar înseamna o fugă de răspundere în faţa alegătorilor pentru guvernarea Boc.

Vezi si

Moment istoric: Biserica Ortodoxă Română binecuvântează crearea unei structuri religioase în Ucraina

În cadrul ședinței de lucru desfășurate la Palatul Patriarhiei de la București, la data de …

One comment

  1. buna idee ai dmnisoara……………………, nu ar fi rau sa pui sigila PNL pe buletinul PDL!!! HAHAHAAAHA