Friday , April 9 2021

ANAF la Antena 3: 4 masini cu 11 executori fiscali, in cele 3 imobile confiscate de instanta

ANAF1

Actiunea de notificare in vederea evacuarii declansata de ANAF nu a vizat doar Antena 3, ci toate societatile din cladirile intrate in proprietatea statului dupa condamnarea lui Voiculescu, anunta ANAF intr-un comunicat remis HotNews.ro. Modalitatea de actiune, condamnata atat de presedintele Iohannis, cat si de premierul Ciolos, a fost “in conditiile legii”, spune Agentia Nationala de Administrare Fiscala, care anunta ca a actionat cu 11 oameni veniti cu 4 masini, care aveau de notificat firmele din cele 3 imobile confiscate de instanta.
Citeste comunicatul integral al ANAF:
Referitor la informatiile vehiculate in presa in ultimele zile, Agentia Nationala de Administrare Fiscala face urmatoarele precizari:
Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti, in calitate de organ imputernicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului roman, proprietar al imobilelor din Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27, strada Girlei, nr 1B, si strada Girlei nr. 1D, a emis in conditiile legii notificarile de evacuare catre persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in imobilele confiscate de instanta. Masura a fost luata in vederea punerii in executare a masurilor dispuse prin Decizia penala nr. 888/08.08.2014, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti si ramasa definitiva.
In acest sens, luni, 15 februarie, 4 echipe formate din 11 executori fiscali s-au deplasat la adresele respective, pentru identificarea societatilor comerciale inregistrate la Oficiul National al Registrului Comertului cu 48 de locatii (sedii sociale si puncte de lucru);
– Deplasarea s-a facut cu cele patru autoturisme, singurele aflate in utilizarea Serviciului executari silite si cazuri speciale si a Serviciului valorificare sentinte penale din DGRFP Bucuresti. Masinile sunt inscriptionate cu sigla “ANAF” si cu sintagma “Executari silite”;
– In Soseaua Bucuresti-Ploiesti s-a deplasat, la ora 14.30, un singur echipaj format din 4 executori fiscali, care au solicitat la receptie prezenta unei persoane care sa aiba calitatea de administrator sau imputernicit. Au fost indrumati la un alt sediu;
– Executorii fiscali au prezentat legitimatiile de serviciu si ordinele de deplasare emise individual;
– Au fost legitimate doar 4 persoane, pentru a li se inmana notificarile, conform procedurii. Legitimarea a fost necesara pentru a le fi inscrise datele pe exemplarul al doilea al notificarii.
– Au fost inmanate 10 notificari, cu confirmare de primire;
– Pentru celelalte sedii sociale sau puncte de lucru, procedura de notificare nu a fost indeplinita, pentru ca nu a fost gasit niciun reprezentant al societatii sau reprezentantii au refuzat primirea notificarilor. In aceste cazuri, notificarea se face prin posta cu confirmare de primire;
– Aparatul de fotografiat a fost folosit numai pentru identificarea imobilelor din strada Girlei nr. 1D, respectiv din strada Girlei nr. 1 B.

Vezi si

Cursurile se vor relua după vacanță pe baza acelorași scenarii

Obiectivul principal este reîntoarcerea în clase a tuturor elevilor cât mai curând posibil, însă depinde …

One comment

  1. Dacă va pica cineva din conducerea ANAF ca urmare a acestui scandal, chiar că suntem un popor mediocru și fără aspirații sincere și reale de mai bine pentru toți. Vom rămâne din nou în situația de a ne dori doar binele nostru, adică niște egoiști care le știu pe toate în vreme ce alții care știu și pot mai mult decât noi vor sfida legi, justiție, morală, oameni și vor face bani mulți chiar din închisoare. RUȘINE IOHANNIS!