Wednesday , November 29 2023

Amenzi de peste 16 milioane de lei, in doar 24 de ore, pentru romanii care nu au respectat restrictionarea circulatiei

16.048.902 lei – atat valoreaza amenzile aplicate de politisti, in doar 24 de ore, romanilor care nu au respectat masura privind restrictionarea circulatiei.

Astfel, au fost amendate peste 10.000 de persoane, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica.

Totodata, in acelasi interval de timp, s-au aplicat sanctiuni si pentru nerespectarea masurilor de izolare/carantina: peste 1.200. In plus, au fost deschise si 12 dosare penale, pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

“(…) in ultimele 24 de ore, prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost intocmite 12 de dosare penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Totodata, Politia si Jandarmeria au aplicat, in acelasi interval de timp, 1.273 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea masurilor de izolare/carantina.

Politistii au depistat, in ultimele 24 de ore, 10.092 de persoane care nu au respectat masura privind restrictionarea circulatiei. Acestora le-au fost aplicate sanctiuni contraventionale, in valoare de 16.048.902 lei”, se arata in informarea GCS.

Vezi si

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania. Primarul din Baia Mare era dat în urmărire internațională

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins marți, 28 noiembrie, în Germania. Cherecheș …