Amenintare cu bomba la Romania TV. Autorul e-mailului de amenintare a fost prins si dus la audieri

reportersite
15 februarie 2019, 22:00

Brigada Antitero a Serviciului Român de Informaţii şi Poliţia intervin vineri seara la postul de televiziune România TV în urma unei ameninţări cu bombă, precizează SRI.

Potrivit sursei citate, vineri seara a fost trimis un e-mail de ameninţare la postul de televiziune amintit în care se scria: „Veţi sări in aer”. În urma unui apel la 112, două echipaje de la Brigada Antitero şi Poliţia au venit la faţa locului şi au demarat procedurile standard de verificare.

Membrii redactiei Romania Tv au primit, vineri seara, un email de amenintare in care scria „Veti sari in aer”, informeaza Ovidiu Marincea, purtatorul de cuvant al SRI.

Potrivit sursei citate, reprezentantii televizinii au sunat la 112, iar doua echipaje de la Brigada Antitero si politia se afla la fata locului pentru procedurile standard de verificare.

Autorul email-ului a fost identificat si se fac in continuare cercetari. El este din Timisoara, conform postului Romania TV. El ar fi trimis mai multe mesaje pe adresa redactiei. Autorul amenintarii a fost prins si dus la audieri.

In platou se afla ministrul Apararii, Gabriel Les.

surse: Agerpres, Romania TV