Monday , September 26 2022

Ambulanta, chemata pentru Sorina Pintea in arest

Medicii au fost chemaţi de urgenţă, duminică, la arestul central din Capitală, după ce Sorina Pintea a anunţat că se simte rău. Acesta a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost dusă la spital.

La Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă nr 1 din Capitală a fost solicitată, duminică, o ambulanţa pentru Sorina Pintea, a anuntat Romania TV. Fostul ministru al Sănătăţii, care se află în detenţie în arest preventiv, a fost îngrijită de medici, care au constatat că nu se impune ca ea să fie internată.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Sorinei Pintea i s-a administrat o perfuzie.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea.

Potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție în perioada decembrie 2019 – 28 februarie 2020, fostul ministru al Sănătății, acum manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, a primit, printr-un intermediar, de la reprezentanții unei societăți comerciale, în două tranșe, sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei.

Banii reprezentau un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziție publică ce avea ca obiect “proiectarea și executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară și toracică și spații adiacente”, încheiat în anul 2019.

„În data de 28 februarie 2020, după primirea sumei de 120.000 lei, activitate ce ar fi avut loc în biroul inculpatei din cadrul spitalului, s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, se mai arată în comunicat.

Vezi si

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele …