Thursday , September 29 2022
Breaking News

Ambasada SUA la Bucuresti a postat pe site o fotografie cu primarul din New York curatand zapada: "Si la voi ninge?"

de Blasio

Ambasada SUA la Bucureşti îl dă exemplu pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, postând pe contul de Facebook al misiunii o fotografie în care acesta curăţă zăpada din faţa casei sale, la care adaugă şi un text: “Şi la voi ninge?”.
“Şi la voi ninge? Să ştiţi că vremea rea nu afectează numai Europa, ci şi SUA”, este comentariul care însoţeşte fotografia cu primarul oraşului New York, Bill de Blasio, înlăturând cu o lopată zăpada din faţa casei sale.
Presa americană a publicat recent mai multe fotografii cu edilul new-yorkez şi cu fiul său, Dante de Blasio, dând zăpada la o parte din faţa casei, potrivit Mediafax.
Bill de Blasio, în vârstă de 53 de ani, a depus jurământul la 1 ianuarie, fiind primul primar democrat al New York-ului din 1993 încoace. Publicaţiile de peste Ocean au remarcat stilul său diferit, de “om din popor”, spre deosebire de fostul primar republican, miliardarul Michael Bloomberg.
De Blasio s-a născut în Manhattan, New York, tatăl său având origini germane, în timp ce bunicii din partea mamei au fost imigranţi italieni.

Vezi si

Escortă româncă de 23 de ani, ucisă în bătaie de un client în Austria. Fata s-a înecat cu sânge și vomă

O tânără româncă a fost ucisă sâmbătă, 24 septembrie, în Austria. Ana Maria, despre care …