Friday , October 7 2022

Amantul Elodiei in instanta: "Am bătut-o pe Elodia în Dubai"

elodia

Presupusul amant al Elodiei Ghinescu a recunoscut marţi, în faţa instanţei, că a avut o relaţie cu aceasta şi că au petrecut o vacanţă împreună în Dubai.
 
În cadrul procesului a fost audiat fostul ofiţer SPP, presupusul amant al Elodiei, care a recunoscut că a avut o relaţie cu aceasta. El susţine că a cunoscut-o pe Elodia pe internet şi că au petrecut o vacanţă în Dubai, unde în urma unei neînţelegeri el i-ar fi dat câteva palme. Cei doi nu s-au mai văzut după exercusia din Dubai. Bărbatul a încercat să o contacteze pe Elodia pe mail, dar ea nu a mai răspuns. El ar fi aflat de moartea acesteia din presă.
Şi Cristian Cioacă a fost escortat, marţi, de la Penitenciarul Colibaşi la Tribunalul Argeş, unde a fost programat un nou termen în dosarul în care este judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu.
Instanţa a citat la acest termen 17 martori din acte, pentru a fi audiaţi. Doi dintre martori au fost citaţi cu mandat de aducere, deoarece nu s-au prezentat la termenul anterior, din data de 30 aprilie, scrie Agerpres.
Dosarul este programat la Completul 4 – Fond de la Secţia Penală a Tribunalului Argeş, alături de alte 13 cauze, conform informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată.
Primii martori din dosar au fost audiaţi la termenul anterior, din 30 aprilie.
Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.
Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.
Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012.

Vezi si

Napolitane cu salmonella, retrase din toate magazinele Lidl

Lidl anunță că retrage de la vânzare un sortiment de napolitane după ce, în urma …