Thursday , August 18 2022

Alina Gorghiu sustine ca Dragnea, Ponta si Tariceanu pregatesc o suspendare a presedintelui Iohannis

ponta-tariceanu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca PSD pregateste “cea mai puternica ofensiva” impotriva “oricarei norme democratice” si ii acuza pe Liviu Dragnea, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu au in plan ” o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei” inaintea alegerilor parlamentare, potrivit Agerpres.
“In Romania anului 2016, ticalosia are un nume: Dragnea, Ponta, Tariceanu – imi pare rau sa spun acest nume la aniversarea PNL. Acesti trei oameni incearca sa genereze cea mai acuta, puternica criza prin care poate trece Romania. De la o demitere a Guvernului, mentinerea lui Tariceanu in functia de presedinte al Senatului, o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei fac parte din planurile PSD pe care ar dori sa le puna in practica chiar inainte de alegerile parlamentare. Cei trei iau in calcul toate variantele ca sa poata prelua puterea, iar Romania va deveni un Hexi Pharma la nivel national, iar lupta anticoruptie se va dilua, pas cu pas, cu ei in fruntea Romaniei. (…) Miza PNL este sa opreasca acest lucru. (…) Aceasta este miza alegerilor din 2016”, a declarat Alina Gorghiu la aniversarea a 141 de ani de la infiintarea PNL, la Hanul Gabroveni.
Alina Gorghiu mai spune ca “Miza acestor alegeri (…) nu este aceea de a castiga din mainile PSD oras dupa oras, comuna dupa comuna. PSD pregateste cea mai puternica ofensiva impotriva PNL, a Guvernului, a justitiei, a presedintelui Romaniei, impotriva oricarei norme democratice.”
HotNews

Vezi si

Grevă la TAROM începând cu 23 august. Niciun avion nu va decola trei ore pe zi, între 4:00 și 7:00

Sindicatul Unit TAROM (SUT) a demarat acţiunea de strângere de semnături în vederea declanşării Conflictului …