Wednesday , February 8 2023

Alina Gorghiu si-a dat demisia de la sefia PNL

gorghiu

Alina Gorghiu a anuntat, luni, ca si-a depus mandatul de la sefia PNL.
Președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat astăzi că își va depune mandatul și că la fel vor proceda și alți lideri ai partidului, după rezultatele alegerilor legislative.
”În acest moment vă pot spune că în continuare cred că oferta PNL a fost una bună. Recunosc victoria PSD, au un program de guvernare care presupune multe promisiuni, PNL se va asigura din opoziție că viitorul guvern îl va duce la îndeplinire. Vom face o opoziție fermă. Pentru mine nu există alt gest decât cel al depunerii mandatului. A fost o onoare pentru mine să fiu președinte al PNL. Sunt și alți lideri care își asumă aceeași atitudine” a spus Alina Gorghiu.
”Vă asigur că vom monitoriza atent guvernarea PSD, noi cei din PNL știm să facem opoziție. Sunt sigură că vom depăși acest șoc electoral și vom merge mai departe” a conchis Alina Gorghiu.
La ora 18.00 a fost convocată o ședință la sediul PNL. Vor participa o parte dintre șefii de filiale, doar cei care au obținut scoruri peste medie în aceste alegeri.
Potrivit surselor Antena 3, conducerea interimară a partidului ar urma să fie asigurată de Mircea Hava sau Gheorghe Flutur.

Vezi si

Guvernul va acorda crescătorilor de vaci de lapte 73 euro/animal

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunțat miercuri, la finalul ședinței de la …