Saturday , September 18 2021

Alerta pe Aeroportul Timișoara. O femeie a anuntat ca fiicele ei sosesc din Italia, din zona afectata cu coronavirus

Mai mulți pasageri care așteptau să se îmbarce spre Treviso, în Italia, au fost nevoiți să aștepte mai multe ore pe pista aeroportului din Timișoara.

Avionul care urma să plece la Treviso tocmai sosise de la Milano Bergamo, iar autoritățile au trimis la bordul acestuia o echipă medicală care să dezinfecteze aparatul.

Astfel, românii care aveau programat zborul spre Treviso au așteaptat mai bine de 3 ore o altă aeronavă a companiei aeriene.

”Am fost informați că au fost pasageri suspecți în acest avion doar acum, după ce am fost îmbarcați, de circa 30 de minute. Momentan așteptăm în avion un alt avion, pentru a fi mutați și a continua drumul spre Treviso” – a declarat un pasager român petru Știrile Pro TV.

Din primele informații, se pare că o femeie din Timiş a alertat, duminică, autorităţile, că fiicele sale se află într-o aeronavă şi vin dintr-o zonă afectată de coronavirus în Italia.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş i-au verificat pe cei doi copii şi încă un pasager care provin din zona Lombardia, imediat după aterizarea aeronavei pe Aeroportul Timişoara.

Rezultatele au fost negative, însă celor trei li s-a recomandat ca timp de 14 zile să stea izolaţi în locuinţe.

stirileprotv.ro

Vezi si

Ce se ascunde în spatele falimentului City Insurance. Dobânzi uriașe pentru împrumuturi fictive plătite către compania lui Dan Odobescu, cumnatul lui Adrian Năstase

Un director din ASF face dezvăluiri despre ce se ascunde la City Insurance: compania a …