Monday , June 21 2021

ALERTĂ la sediul Parlamentului European din Bruxelles: Clădirea a fost evacuată

bruxelles

Clădirea Parlamentului European din Bruxelles a fost evacuată parţial în cursul zilei de luni din cauza unui vehicul suspect parcat în zonă. Mai mult, un incident similar a fost înregistrat cu puţin timp în urmă la ambasada Americii.
Sediul PE a fost evacuat parţial din cauza prezenţei unui vehicul suspect, la fel ca în cazul intervenţiei desfăşurate în dimineaţa acestei zile la ambasada SUA din Bruxelles, precizează RTL.be.
Astfel, trei clădiri administrative ale Parlamentului sunt vizate, însă poliţia belgiană nu a putut fi contactată pentru confirmare. Un robot al poliţiei care inspectează zona poate fi văzut în mai multe fotografii publicate pe Twitter.
Inedit este faptul că o intervenţie asemănătoare a avut loc în faţa ambasadei Statelor Unite din Bruxelles după ce un bărbat şi-ar fi lăsat maşina pe un bulevard într-o poziţie suspectă. Din acest motiv, strada Ducale, situată în apropiere, a fost închisă pentru scurt timp, însă în prezent accesul este din nou permis. Conform purtătorului de cuvânt al ambasadei, nu este vorba despre o alertă cu bombă. Poliţia din Bruxelles a confirmat însă că a avut loc o intervenţie în zonă.
 
 

Vezi si

Informare meteorologică de instabilitate atmosferică și disconfort termic pentru toată țara

Meteorologii au emis luni o informare meteorologică de instabilitate atmosferică și disconfort termic pentru toată …