Alegeri parlamentare. Liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Am votat pentru ca românii să-și ia viața înapoi”

reportersite
06 decembrie 2020, 9:25

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a votat duminica dimineata la alegerile parlamentare, indemnanu-i pe romani sa voteze in spiritul Sfantului Nicolae: „Pentru cei care au fost cuminti sa le aduca daruri si pentru cei care au fost obraznici sa le aduca nuiaua”.

„Am votat astazi pentru ca romanii sa isi ia viata inapoi. Am votat pentru ca de maine Romania sa aiba un plan concret si specialistii capabili pentru gestionarea pandemiei si a crizei economice. Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, de alocatii, de scoli deschise, dar am votat si impotriva indolentei si incompetentei.

Am votat pentru producatorii romani, pentru firmele romanesti. E un vot crucial pentru urmatorii 4 ani si ii indemn pe romani sa voteze in spiritul Sfantului Nicolae, in care pentru cei care au fost cuminti sa le aduca daruri si pentru cei care au fost obraznici sa le aduca nuiaua”, a declarat Marcel Ciolacu.

Intrebat daca se va vaccina improtiva coronavirusului, liderul PSD a raspuns: „Ma voi vaccina si eu si toata familia, dar altfel sunt bucuros ca in Romania nu exista o lege a vaccinarii obligatorii”.