Monday , August 8 2022

ALEGE: Ponta recita gresit versurile imnului. Cum canta Iohannis imnul national (VIDEO)

ponta-gadea

Invitat, joi seară, la emisiunea moderată de Mihai Gâdea la Antena 3, candidatul PSD la Preşedinţia României, Victor Ponta, a greşit versurile imnului naţional. Asta la doar câteva secunde după ce a subliniat că ştie nu doar prima strofă, ci toate strofele imnului.
“Nu doar că ştiu prima strofă, ştiu toate strofele imnului şi mă gândeam din ce în ce mai mult la partidele de fotbal, chiar, ale naţionalei României. Ştiţi că, de obicei, tot stadionul cânta: „Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte/ În care te-adânciră barbarii tăi tirani”. Dar, deja din ce în ce mai multe dintre strofe sunt ştiute, a spus Ponta in emisiune.
Corect, versurile imnului lui Andrei Mureşan sunt: ”Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, În care te-adânciră barbarii de tirani!”

Astazi, dupa episodul din emisiunea lui Mihai Gadea, prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, a fost provocat să recite prima strofă din imnul naţional, moment în care a început să cânte imnul naţional, la final fiind aplaudat.

Întrebat dacă ştie prima strofă din imnul naţional al României, după ce prezidenţiabilul ACL, Victor Ponta, s-a încurcat când a recitat primele versuri, Klaus Iohannis a început să cânte imnul naţional.
La final, el a primit aplauze din partea cameramanilor.

Vezi si

Rafila îi îndeamnă pe românii sub 40 de ani să meargă să-și ia pastilele cu iod. Farmaciile din județ care le distribuie

Ministrul Sănătății a lansat un apel, luni, la români, să meargă la medicul de familie …

3 comments

  1. „Președintele care unește“ este, în fapt, „can¬didatul care acaparează“: dacă se poa¬te, totul și cu orice preț: plagiatorul strânge sub același cort electoral un trădător de pro¬fesie ca Tăriceanu, un extremist ca Va¬dim Tudor, un clovn ca Dan Diaconescu, un arivist ca Meleșcanu, un infractor ca Voiculescu și pretinde că a „unit“ în spatele său Țara. A.Cornea

  2. Cata dreptate are Misu !!!

  3. Ne-am convins inca o data ca pontalaul este un adevarat Pinochio!!!!