Friday , May 14 2021

ALDE îl susține pe Mihai Tudose pentru funcția de premier

tariceanu

ALDE a votat să îl susţină pe ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, ca propunere de premier a coaliţiei, a anunţat președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. El a refuzat să comenteze informaţiile privind relaţia lui Mihai Tudose cu SRI, spunând că nu se bazează pe „speculaţii” şi „bârfe” când analizează o persoană.
„În zilele trecute am făcut o evaluare a posibilelor candidaturi, discutasem şi rămăsese această candidatură, care înţeleg că a fost votată în CExN şi colegii mei au fost de acord să susţină această candidatură”, a spus Tăriceanu.
El a precizat că a existat o abţinere, europarlamentarul ALDE Norica Nicolai.
„Sigur că sunt tot felul de speculaţii care apar în spaţiul public. Nu pot să stau să mă bazez pe speculaţii, pe bârfe. (…) Nu în felul acesta se face analiza unei persoane”, a spus el.
Deputatul PSD Mihai Tudose a fost validat de CExN al PSD ca propunere de premier. La vot au fost patru abţineri. Tudose a fost propus de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.
La ora 15.00, delegaţia PSD va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.
digi24.ro

Vezi si

AUR a depășit USRPLUS în sondaje și a ajuns pe locul al treilea

In exclusivitate pentru Ziare.com, sociologul Vladimir Ionas, de la Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, a …

One comment

  1. maidanezul de companie al PSD-lui , alias Tari , alta solutie nici nu are cu cei citiva deputati ai sai , decit sa stea drepti in fatza lui Dragnea..