Tuesday , March 5 2024

Al doilea atac în Franța. Un terorist care striga “Allahu Akbar” și amenința cu pistolul trecătorii, împușcat mortal la Avignon

Politia franceza a impuscat mortal un barbat in localitatea Montfavet, langa orasul Avignon din sudul Frantei, dupa ce acesta a amenintat trecatorii cu o arma, potrivit unui comunicat al autoritatilor.

Potrivit presei franceze barbatul a strigat “Allahu Akbar” inainte de a fi impuscat.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 11.00, ora locala, atunci cand autoritatile au fost anuntate ca un barbat inarmat ameninta trecatorii iar politia a intervenit.

“Barbatul inarmat a atacat fortele de ordine inainte de a fi impuscat”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei din Avignon. “Nu exista alte persoane ranite”, a mai precizat sursa citata. Autoritatile investigheaza incidentul.

Incidentul s-a petrecut la doar doua ore dupa ce trei persoane au fost ucise la Nisa, localitate situata tot in sudul Frantei, la aproximativ 250 de kilometri distanta, in urma unui atac terorist.

Vezi si

Senat: Amplasarea radarelor trebuie semnalată șoferilor. Tinerii sub 21 de ani și începătorii nu vor mai putea conduce mașini puternice 

Senatul a adoptat tacit, luni, o propunere legislativă de modificare a OUG 195/2002 privind circulaţia …