Saturday , October 16 2021

Agresorul care a împuşcat trei persoane la un supermarket din Bucuresti S-A PREDAT

foto: Romania TV
foto: Romania TV
Agresorul armat din Militari care a împuşcat, sâmbătă după-amiază, trei persoane s-a predat, acesta ajungând cu taxiul la secţia de poliţie 20 din Capitală.
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB) au început urmărirea penală faţă de acesta, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă neletală şi vătămare corporală gravă.
Totodată, surorile şi tatăl acestuia au fost reţinuţi de procurorii de la Parchetul CAB, fiind puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri. Rudele atacatorului, care a fugit de la locul faptei, au fost audiate sâmbătă noapte de poliţiştii Capitalei, fiind apoi conduse la Parchetul CAB, întrucât una dintre surori este avocat.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, cel care a tras cu un pistol cu bile în mai multe persoane, sâmbătă seară, în afara unui supermarket din Militari, se numeşte Mihai Chiriţă, iar pe surorile lui le cheamă Florentina (avocata) şi Mariana Cristina, în timp ce tatăl se numeşte Tomiţă Chiriţă.
Reprezentanţii Poliţiei Române au dat, duminică, publicităţii varianta oficială a modului în care incidentul armat din cartierul Militari, din Capitală, s-a produs sâmbătă după-amiază.
Sâmbătă seară, o tânără în vârstă de 25 de ani a fost împuşcată în ochi de către agresor, iar alţi doi bărbaţi au fost răniţi în zona gâtului şi în abdomen, după ce au încercat să aplaneze un conflict.
Agresorul a dispărut la scurt timp după a rănit cele trei persoane, aceasta fiind căutat de sâmbătă după-amiaza de către poliţişti.

Vezi si

Dramatic! Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID în aceeași zi

O întreagă familie din Giurgiu a murit de Covid la Spitalul Județean din oraș, pe …