Tuesday , May 28 2024

Afla ce l-a ucis pe Dan Muresan!

Muncă istovitoare, până la 20 de ore pe zi, şi în ţări dificile. Asta i-a adus sfârşitul lui Dan Mureşan, la 6.000 de kilometri distanţă de casă, tocmai în Kenya. Răvăşite de durere, mama şi iubita se ocupă acum să îl aducă în ţară.
Îşi făcuse toate analizele şi aflase că era sănătos. Însă muncea într-un ritm infernal, zi-lumină, în zone din lume extrem de periculoase. Avea 31 de ani şi un corp robust, însă inima sa era atât de obosită încât s-a oprit pentru totdeauna. L-au găsit mort sâmbătă dimineaţă, într-o cameră de hotel din Nairobi, Kenya. Era cu laptopul pe genunchi, cu televizorul aprins şi cu un pahar de vin lângă el, aşa ne-a povestit tatăl său, fostul ministru Ioan Avram Mureşan.
Ieri, autorităţile din Kenya au eliberat certificatul de deces: infarct miocardic. Mama lui a fost anunţată duminică de teribila tragedie, iar tatăl a aflat în puşcărie că şi-a pierdut singurul copil.
Mama şi iubita lui Dan Mureşan au plecat luni în Kenya, au cerut ajutorul Consulatului român şi au primit sprijin neaşteptat de la Ambasada SUA, au declarat apropiaţi ai familiei.
O firmă privată de pompe funebre se ocupă de formalităţile de aducere în ţară, care se va întâmpla cel mai probabil mâine. În celula sa de la Gherla, Ioan Avram Mureşan este copleşit de durere, plânge sfâşietor şi se gândeşte cum ar fi putut el evita producerea acestei tragedii.
Rudele apropiate sunt îngrijorate. “Verii lui s-au dus să îl îmbărbăteze şi l-au găsit mai liniştit. Însă mama şi iubita lui Dan sunt foarte afectate, iar familia se străduieşte să le ajute pe ele acum. Pentru Dănuţ nu se mai poate face nimic, ele au nevoie acum de ajutorul familiei”, a declarat un apropiat.
click.ro

Vezi si

Cel mai tânăr candidat la alegerile din iunie are puțin peste 23 de ani, iar seniorul are 100 de ani. Sunt și doi candidați de 95 de ani

Cel mai tânăr candidat la alegerile din 9 iunie are puțin peste 23 de ani, …