Wednesday , October 5 2022

Adrian Sobaru va fi operat în câteva zile

Starea sănătăţii lui Adrian Sobaru, bărbatul care s-a aruncat joi dimineaţă de la balconul Parlamentului, este stabilă şi ar putea fi operat peste câteva zile, medicii estimând că săptămâna viitoare ar putea fi externat.
“Starea este stabilă. A avut mari dureri de cap. Va fi operat până la sfârşitul săptămânii pentru a-i fi redresate fracturile de la nivelul frunţii”, au declarat, pentru MEDIAFAX, membri ai echipei medicale.
Adrian Sobaru, angajatul TVR, are fracturi la nivelul oaselor frontale, a nasului şi globilor oculari, însă nu are nicio leziune care să îi pună în pericol viaţa, declara, joi, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu.
De asemenea, Cârstoiu spunea că echipa de la SUUB se ocupă doar de partea medicală, motivaţia tentativei de sinucidere urmând să fie explicată de Adrian Sobaru şi de psihologi.
Managerul adăuga că orice tentativă suicidară are şi o componentă psihologică, iar aceasta va fi abordată de specialişti.
“Motivaţia acestui gest este treaba unor oameni care se ocupă de acest aspect”, a spus Cârstoiu.
Adrian Sobaru, angajat al TVR, s-a aruncat de la balconul Parlamentului în semn de protest, el strigând: “Boc, aţi luat drepturile copiilor”. Sobaru a căzut de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt.
Surse din TVR spuneau că Adrian Sobaru şi-ar fi premeditat demersul, pentru că nu era programat la filmarea de joi din Parlament, dar a cerut să meargă în locul unui coleg.

Vezi si

Primăriile trebuie să aloce cel puțin 30% din bugetul pentru activități sportive pentru copii

Autoritățile locale din toată țara care alocă fonduri pentru sport vor fi obligate să dea …