Friday , July 1 2022

Adrian Severin, huiduit in Parlamentul European (VIDEO)

“Să plece! Ne face de ruşine!”, i-au strigat colegii din Parlamentul European europarlamentarului PSD Adrian Severin, implicat în scandalul “euroşpaga”. ‘Adevărul” scrie că, până să intre în plen, Severin a fost fugărit de aparatele de fotografiat şi a fost denumit “deputatul care încă nu demisionează”.
În prima şedinţă de plen de după izbucnirea scandalului, preşedintele Parlamentului European a consemnat, în aplauzele membrilor, decizia celor doi europarlamentari de a se retrage din forul european.
În cazul lui Severin, anunţul părăsirii doar din grupului politic al socialiştilor şi democraţilor a fost făcut însă într-un cor de huiduieli amestecat cu aplauzele socialiştilor, probabil, scriu jurnaliştii, mulţumiţi că au scăpat de el.
Totodată, “Adevărul” scrie că, exilat pe ultimul rând al Parlamentului European, Severin a suportat cu stoicism huiduielile şi declaraţiile colegilor lui şi a purtat o conversaţie telefonică nesfârşită.

Vezi si

Autoritățile locale pot contribui la repararea și modernizarea gărilor

Autoritățile locale vor putea contribui inclusiv la repararea și modernizarea gărilor, anunță ministrul Transporturilor, Sorin …